• ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook Twitter LinkedIn
Facebook Twitter Instagram
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Banquet Supervisor Job Description
Banquet Supervisor
Banquet Supervisor

Banquet Supervisor Job Description

Vassilios CanellosBy Vassilios Canellos JOB DESCRIPTION

Ο Banquet Supervisor επιβλέπει όλους τους τύπους εκδηλώσεων μέσα σε ένα ξενοδοχείο ή ένα catering. Συντονίζει τις δραστηριότητες σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίζει ότι το προσωπικό του θα ακολουθήσει όλα τα πρότυπα εξυπηρέτησης και οι πολιτικές του τμήματος. Λειτουργεί ως ενιαίο σημείο επαφής με τον οικοδεσπότη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ευθύνες του Banquet Supervisor

  • Χαιρετά τους πελάτες.
  • Επιβλέπει τις λειτουργίες τροφοδοσίας, εντός αλλά  και εκτός έδρας.
  • Είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση του χώρου  και την παρουσίαση του μενού για την εκδήλωση.
  • Υπεύθυνος για τη συνολική υγιεινή και καθαριότητα των χώρων εργασίας, των αιθουσών δεξιώσεων και των αποθηκευτικών χώρων.
  • Υπεύθυνος για τη σωστή χρήση καθώς και για την καλή κατάσταση λειτουργίας όλου του εξοπλισμού, των επίπλων και των ειδών στο τμήμα.
  • Υπεύθυνος για τη συνεπή εφαρμογή των προτύπων εξυπηρέτησης, καθώς και των διαδικασιών λειτουργίας.
  • Παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και διασφαλίζει ότι οι ανάγκες των πελατών θα καλυφθούν στο απόλυτο.
  • Παρέχει μοναδικές και δημιουργικές ιδέες για να βελτιώσει τις συναντήσεις και την ομαδική εμπειρία.
  • Θα πρέπει να κατέχει σε βάθος τη γνώση της προετοιμασίας αλλά και της παρουσίασης Τροφίμων και Ποτών.
  • Καθοδηγεί τους σερβιτόρους στη ρύθμιση των τραπεζιών.
  • Επιλύει τις ανησυχίες του προσωπικού και των πελατών γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Λειτουργεί σε συντονισμό με το τμήμα της κουζίνας καθώς και μα το τμήμα της καθαριότητας.
  • Λειτουργεί άψογα υπό πίεση και μπορεί επίσης να εργάζεται σε μακριές βάρδιες.
  • Προγραμματίζει το προσωπικό καθώς και προετοιμάζει εβδομαδιαίο πίνακα καθηκόντων.
  • Βοηθάει τον Υπεύθυνο εστιατορίου στον τον προγραμματισμό, την εκπαίδευση και τη διαχείριση απόδοσης.
  • Οργανώνει τις μεταφορές τροφίμων και εξοπλισμού σε εκδηλώσεις catering όταν αυτά είναι εκτός έδρας.
  • Θα πρέπει να έχει εμπειρία στη λειτουργία λογισμικού πωλήσεων και τροφοδοσίας.
  • Θα πρέπει να έχει εμπειρία στη λειτουργία λογισμικού POS.
  • Κανονίζει για τα μηνιαία αποθέματα και τις εργασίες του προσωπικού.
  • Μιλάει με όλους χρησιμοποιώντας σαφή και επαγγελματική γλώσσα και απαντά στην αλληλογραφία χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εθιμοτυπία.
  • Έχει δυνατότητα ορθοστασίας ή περπατήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετακινεί, σηκώνει, σπρώχνει και τραβάει αλλά και τοποθετεί αντικείμενα που ζυγίζουν λιγότερο ή ίσο με 25 κιλά χωρίς βοήθεια.

Προαπαιτούμενα για τη θέση

Εκπαίδευση: Πτυχίο Τουριστικής Σχολής ή ισοδύναμο και καλές δεξιότητες MS Office.
Εμπειρία: Προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση εργασίας ή τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία ως Captain σε Banquet. Εμπειρία σε λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων και λογισμικό Point of sales.

Photo by @pressfoto

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleAngostura – Το ιδιότυπο branding που την ξεχώρισε
Next Article Restaurant Captain Job Description
Vassilios Canellos
  • Website
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Ο Βασίλειος Κανέλλος είναι στέλεχος στον κλάδο του F&B με ισχυρό γνωσιακό υπόβαθρο στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ομάδων, στη διασφάλιση προτύπων διαδικασιών εξυπηρέτησης πελατών και ασφαλείας τροφίμων (ISO). Διαθέτει εμπειρία στον τομέα του Restaurant & Bar Marketing. Συμμετέχει στην ομάδα εισηγητών του F&B Management Diploma του IST College. Εργάζεται στο La Marquise Luxury Resort Complex στη Ρόδο ως Food & Beverage Director.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

By Vassilios Canellos

Restaurant Captain Job Description

By Vassilios Canellos

Barista Job Description

By Vassilios Canellos

Bar Manager Job Description

By Vassilios Canellos

Food & Beverage Manager Job Description

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Μπακαλιάρος σκορδαλιά και επανάσταση
  • Vinsanto – Ο βασιλιάς των κρασιών της Σαντορίνης
  • Bellini – Πως δημιουργήθηκε;
  • Θέλεις να αλλάξεις αλλά τα παρατάς;
  • Παράπονα πελατών 5 χρήσιμες πρακτικές

Newsletter

Όλα τα άρθρα στα εισερχόμενα σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από εσάς. Εμείς ρυθμίζουμε όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν έρθει αμέσως email επιβεβαίωσης εγγραφής, ελέγξτε το spam folder. 

.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Μπακαλιάρος σκορδαλιά και επανάσταση
  • Vinsanto – Ο βασιλιάς των κρασιών της Σαντορίνης
  • Bellini – Πως δημιουργήθηκε;
  • Θέλεις να αλλάξεις αλλά τα παρατάς;
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2023 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.