• ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook Twitter LinkedIn
Facebook Twitter Instagram
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Bar Manager Job Description
bartender-JOB-DESCRIPTION

Bar Manager Job Description

Vassilios CanellosBy Vassilios Canellos JOB DESCRIPTION

Οι Bar Managers συνεργάζονται στενά με το προσωπικό τους και τον Food & Beverage Manager για να εξασφαλίσουν μια ομαλή λειτουργία και κερδοφορία.

Οι διευθυντές μπαρ είναι άμεσα υπεύθυνοι για την πρόσληψη της ομάδας, την εκπαίδευση της τις παραγγελίες από την αποθήκη, τη σωστή φύλαξη των εμπορευμάτων και τη διάθεση τους εντός των ημερομηνιών που επιβάλλεται. Επίσης φροντίζουν την υγιεινή των χώρων τους, τη διαφύλαξη της ποιότητας υπηρεσιών, την τήρηση των ωραρίων από το προσωπικό τους και την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Συνήθως προτιμάται να έχουν ένα πτυχίο Τουριστικής σχολής, παρόλα αυτά, αρκετοί Bar Manager κατακτούν τη θέση αυτή μέσω της προϋπηρεσίας τους και της διάρκειας της εμπειρίας τους στον κλάδο.

Η κατοχή πιστοποιητικών ή πτυχίου από αναγνωρισμένο εκπαιδευτήριο θα βελτιώσει τις πιθανότητες των υποψηφίων να βρουν εργασία με υψηλότερη αμοιβή. Επίσης ένα πιστοποιημένο διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα μπορούσε να τους δώσει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα παράλληλα με την προϋπηρεσία τους.

Βλέποντας λοιπόν ότι υπάρχει ένα πλήθος θεμάτων προς επίβλεψη, ένας Διαχειριστής Μπαρ πρέπει να έχει πολύ ισχυρές ικανότητες προτεραιότητας, διαχείρισης προβλημάτων και επικοινωνίας.

Ευθύνες του Bar Manager

  • συχνές συναντήσεις με τον Food & Beverage
  • εκπαίδευση του προσωπικού για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης
  • προγραμματισμός του εργατικού δυναμικού με αποτελεσματικό τρόπο
  • άμεση επίλυση σε όλες τις συγκρούσεις προσωπικού
  • δυνατότητα για εργασία εκτός συνηθισμένων ωραρίων αν η δουλειά το απαιτήσει
  • συχνή επικοινωνία με τους πελάτες για διασφάλιση του καλού αποτελέσματος

Προσόντα του Bar Manager

  • αρκετά χρόνια στο bar
  • ζωντάνια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα
  • γνώση των σύγχρονων συστημάτων POS
  • εξοικείωση με συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας
  • εκπαίδευση Mixologist είναι κάτι που θα εκτιμηθεί από τις επιχειρήσεις
  • σωματική ικανότητα να σηκώνουν βάρη 30 κιλών
  • ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • προθυμία να εργαστούν νύχτα, Σαββατοκύριακα και αργίες

Photo by Freepik

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleFood & Beverage Manager Job Description
Next Article Barista Job Description
Vassilios Canellos
  • Website
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Ο Βασίλειος Κανέλλος είναι στέλεχος στον κλάδο του F&B με ισχυρό γνωσιακό υπόβαθρο στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ομάδων, στη διασφάλιση προτύπων διαδικασιών εξυπηρέτησης πελατών και ασφαλείας τροφίμων (ISO). Διαθέτει εμπειρία στον τομέα του Restaurant & Bar Marketing. Συμμετέχει στην ομάδα εισηγητών του F&B Management Diploma του IST College. Εργάζεται στο La Marquise Luxury Resort Complex στη Ρόδο ως Food & Beverage Director.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

By Vassilios Canellos

Restaurant Captain Job Description

By Vassilios Canellos

Banquet Supervisor Job Description

By Vassilios Canellos

Barista Job Description

By Vassilios Canellos

Food & Beverage Manager Job Description

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Θέλεις να αλλάξεις αλλά τα παρατάς;
  • Παράπονα πελατών 5 χρήσιμες πρακτικές
  • Πρότυπες συνταγές – Τι είναι;
  • Vintage Vacation – Η νέα τάση που ανεβαίνει
  • Restaurant Captain Job Description

Newsletter

Όλα τα άρθρα στα εισερχόμενα σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από εσάς. Εμείς ρυθμίζουμε όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν έρθει αμέσως email επιβεβαίωσης εγγραφής, ελέγξτε το spam folder. 

.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Θέλεις να αλλάξεις αλλά τα παρατάς;
  • Παράπονα πελατών 5 χρήσιμες πρακτικές
  • Πρότυπες συνταγές – Τι είναι;
  • Vintage Vacation – Η νέα τάση που ανεβαίνει
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2023 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.