Close Menu
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook X (Twitter) LinkedIn
Facebook X (Twitter) LinkedIn
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Αύξησε την παραγωγικότητα σου σαν F&B manager
f&b managerf&b manager

Αύξησε την παραγωγικότητα σου σαν F&B manager

Eva MakriBy Eva Makri ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ 3 Mins Read

Η φράση “αύξησε την παραγωγικότητα σου” κυκλοφορεί στο μυαλό αρκετών στελεχών στα ξενοδοχεία. Ως F&B Manager, το να είσαι παραγωγικός είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου, των πόρων και της ομάδας σου.

Εάν αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την απόδοσή σου, εδώ θα βρεις μερικές  απλές συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να κάνεις τη διαφορά στο χώρο του Food & Beverage.

Οργανώσου με Σαφή Προγραμματισμό

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσεις την παραγωγικότητα είναι να οργανώνεις την καθημερινότητά σου με ξεκάθαρο προγραμματισμό. Χρησιμοποίησε εργαλεία διαχείρισης έργων ή απλά ημερολόγια για να θέσεις προτεραιότητες και να εξασφαλίσεις ότι η ομάδα σου ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε.

Αξιοποίησε την Τεχνολογία

Η τεχνολογία μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Χρησιμοποίησε σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, εργαλεία τιμολόγησης και λογισμικά παρακολούθησης απόδοσης προσωπικού για να μειώσεις τον χρόνο που αφιερώνεις σε χρονοβόρες εργασίες.

Εξασφάλισε Αποτελεσματική Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι κλειδί στην παραγωγικότητα. Φρόντισε να διατηρείς ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την ομάδα σου, είτε πρόκειται για γρήγορα meetings είτε για ενημερωτικά emails. Μια καλά ενημερωμένη ομάδα είναι μια αποδοτική ομάδα.

Ανάθεσε Καθήκοντα Στρατηγικά

Ένας καλός F&B Manager ξέρει πώς να αναθέτει καθήκοντα. Μάθε να εμπιστεύεσαι την ομάδα σου και να τους δίνεις αρμοδιότητες, ώστε να ελευθερώσεις χρόνο για σημαντικότερες δραστηριότητες.

Διατήρησε Καλή Επαφή με τους Προμηθευτές σου

Ο αποτελεσματικός συντονισμός με τους προμηθευτές μπορεί να σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Οργάνωσε την παραγγελιοδοσία σου και διαπραγματεύσου καλύτερες τιμές για να μειώσεις τα κόστη και τις καθυστερήσεις.

Μπορεί να σας αρέσει:  Business coaching είτε ηγείσαι του εαυτού σου, είτε μιας επιχείρησης!

Αναβάθμισε τις Δεξιότητές σου με Συνεχή Εκπαίδευση

Η συνεχής εκπαίδευση μπορεί να σε κάνει πιο αποδοτικό. Παρακολούθησε σεμινάρια και webinars, ενημερώσου για νέες τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο του F&B για να παραμείνεις ανταγωνιστικός.

Χρησιμοποίησε KPI για την Παρακολούθηση της Απόδοσης

Βάλε στόχους και παρακολούθησε την απόδοση της ομάδας σου μέσω Key Performance Indicators (KPIs). Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις ποιες περιοχές χρειάζονται βελτίωση και να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις.

Βελτίωσε τις Διαδικασίες σου

Αξιολόγησε τις καθημερινές διαδικασίες που ακολουθείς. Υπάρχουν σημεία όπου μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο ή να μειώσεις την αναποτελεσματικότητα; Κάνε τακτικά updates στις διαδικασίες σου για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Διαχειρίσου τον Χρόνο σου Εξυπνότερα

Μάθε να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου με βάση τη μέθοδο Pomodoro ή άλλες τεχνικές time management. Αυτό θα σε βοηθήσει να παραμένεις συγκεντρωμένος και αποδοτικός σε απαιτητικά tasks.

Φρόντισε για τη Δική σου Ευεξία

Η παραγωγικότητα δεν εξαρτάται μόνο από τη δουλειά αλλά και από την επαρκή ξεκούραση σωματικά και ψυχικά. Φρόντισε να κάνεις διαλείμματα, να ασκείσαι και να διατηρείς μια ισορροπημένη ζωή, ώστε να έχεις ενέργεια και κίνητρο να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Τελικές Σκέψεις

Η παραγωγικότητα σαν F&B Manager είναι το κλειδί για την επιτυχία. Μπορείς να ακολουθήσεις κάποιες από αυτές τις στρατηγικές για να βελτιώσεις την αποδοτικότητα σου και να δεις θετικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σου.

Αύξησε την παραγωγικότητα σου με την κατάλληλη προετοιμασία, τα σωστά εργαλεία και τη συνεχή βελτίωση. Έτσι μπορείς να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleΣυναισθηματική Νοημοσύνη: Το Κλειδί στην Εξυπηρέτηση Πελατών του 21ου Αιώνα
Next Article Προστριβές κουζίνας και σέρβις. Πως να σταματήσουν;
Eva Makri
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • LinkedIn

H Εύα Μακρή είναι καταξιωμένο στέλεχος του Τουρισμού σε μεγάλη Ξενοδοχειακή αλυσίδα του εξωτερικού. Έχει σπουδές, International Tourism Management από το Glasgow Caledonian University. Εχει πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο της Εστίασης αλλά και μεγάλη πείρα ευρύτερα στο κομμάτι του Food & Beverage.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

5 Mins Read

Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου

2 Mins Read

Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;

4 Mins Read

Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται

SPONSORED POST

Γιατί η εκπαίδευση είναι το «κλειδί» της φιλοξενίας

By Food & Beverage MagazinePromoted for: Hoteltraining.gr4 Mins Read
3 Mins Read

Mise en Place σε εστιατόρια & bar

5 Mins Read

Κατηγορίες ανικανοποίητων πελατών

4 Mins Read

Οι πιο σημαντικοί KPI για τον ξενοδοχειακό κλάδο

4 Mins Read

Σημάδια που σου λένε να αλλάξεις δουλειά

2 Mins Read

Τι είναι τα Standard Operating Procedures (SOP) και που χρειάζονται

Εγγραφή στο Newsletter

Αν δεν λάβετε αμέσως το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα.

Τέλεια...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Feraspis
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
  • Ηγεσία και παρακαταθήκη, εσείς για τι θέλετε να σας θυμούνται
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2025 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.