Close Menu
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook X (Twitter) LinkedIn
Facebook X (Twitter) LinkedIn
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Η σημασία του Business Coaching στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας
business coaching

Η σημασία του Business Coaching στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας

Sofia BanagiBy Sofia Banagi ΒΕΛΤΙΩΣΗ 2 Mins Read

Η επανάληψη των ίδιων εμποδίων μέσα σε έναν όμιλο μπορεί να γίνει τροχοπέδη. Μέσα από το Business Coaching μπορεί η διοίκηση να ανακαλύψει αυτά τα εμπόδια και να συνεργαστεί με τα στελέχη για να τα ξεπεράσουν.

Η αυξανόμενη πίεση στα στελέχη του σήμερα απειλεί να πνίξει την οργανωτική ανάπτυξη, καθώς οι διευθύνοντες σύμβουλοι και η εκτελεστικές ομάδες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ευθύνες , υπερπληροφόρηση και συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις.

Συνεργαζόμενοι όλοι αυτοί με τον άνθρωπο που θα αναλάβει το Business Coaching, θα λάβουν πλήθος εργαλείων για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους αλλά και την απόδοση ολόκληρης της επιχείρησής και θα αναδειχθούν οι αδυναμίες.

Θα βοηθήσει επίσης στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, της ευθυγράμμισης των προσωπικών στόχων με την εταιρική στρατηγική και του ελέγχου της σχέσης μεταξύ της εταιρικής κουλτούρας και στρατηγικής. Έτσι οι επιδόσεις μπορούν να μετασχηματιστούν σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο.

Γιατί είναι σημαντικό να γίνεται Business Coaching σε όλες τις Επιχειρήσεις

Μέσα από το Business Coaching μια ευτυχισμένη εταιρεία είναι μια επιτυχημένη εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από έναν μισθό. Όταν το προσωπικό σας είναι ευχαριστημένο, είναι πιο παραγωγικό και πιο χαλαρό. Αυτό σημαίνει οτι το εργασιακό τους περιβάλλον τους υποστηρίζει και τους εμπνέει να έχουν όρεξη για παραγωγική εργασία αρά και μεγάλες ιδέες για την επιχείρησή σας.

Μέσω του Business Coaching θα μπορεί να υποβοηθηθεί η βελτίωση της ακρόασης και επικοινωνίας που θα οδηγήσει να κατανοήσει η διοίκηση το προσωπικό και το προσωπικό τη διοίκηση.

Η καλή επικοινωνία ανοίγει νέους ορίζοντες και βοηθάει στην επίλυση συγκρούσεων.

Ποιος κερδίζει μέσα από το Business Coaching

Ο πρωταρχικός στόχος του Business Coaching, είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους μέσα σε μια εταιρεία να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Μπορεί να σας αρέσει:  Οι υπεύθυνοι εστιατορίων δεν γεννιούνται καλοί, σμιλεύονται

Οι Business Coach συνεργάζονται με με μεμονωμένα άτομα προκειμένου να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους εμπόδια, να μεγιστοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ακόμα, η μεγαλύτερη αξία του Business Coach, δεν είναι μόνο οι επιχειρηματικές λύσεις, αλλά μια συνολική αλλαγή της οπτικής.

Ένας εργοδότης μπορεί να πιστεύει ότι προσλαμβάνει έναν Business Coach για να αυξήσει τα έσοδά του, αλλά αυτό που τελικά θα πάρει είναι μια μεγάλη δόση αυτογνωσίας για τον ίδιο και για την εταιρεία του.

Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον όπου οι οργανισμοί εξελίσσονται ταχύτατα, η καθοδήγηση μπορεί να έχει σημαντικό στρατηγικό αντίκτυπο. Σε αντίθεση με την τυπική εκπαίδευση και ανάπτυξη, το Business Coaching παρέχει συνεχή εκμάθηση και αναπτύσσει ανθρώπους για να καλύψουν τις τρέχουσες και μελλοντικές τους ανάγκες.

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous Article5 λόγοι γιατί ”ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο”
Next Article Δίνουμε προτεραιότητα στο αίσθημα ασφάλειας του προσωπικού μας.
Sofia Banagi
  • Website
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

H Σοφία Μπαναγή είναι Life Coach ειδικευμένη στην ανάπτυξη της προσωπικής επωνυμίας (Personal Branding) και της προπονητικής εταιρειών (Corporate Coaching) Αναλαμβάνει ανθρώπους που θέλουν να αναβαθμίσουν την επαγγελματική τους εικόνα αλλά και εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν προγράμματα για υψηλόβαθμα στελέχη ή προσωπικό. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων στο IST College.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

4 Mins Read

Σημάδια που σου λένε να αλλάξεις δουλειά

4 Mins Read

Δεν σας απαντούν οι εταιρείες που στείλατε βιογραφικό; Τι τρέχει;

3 Mins Read

Επένδυσε στον εαυτό σου

3 Mins Read

Πως να νικήσεις τη χαμηλή αυτοεκτίμηση

2 Mins Read

Λάθη ηγεσίας που οδηγούν σε χαμηλή παραγωγικότητα και παραιτήσεις

3 Mins Read

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να κατακτηθεί και να διδαχθεί

4 Mins Read

Ανάπτυξη δυνατοτήτων του προσωπικού

2 Mins Read

Ποια είναι η σχέση σου με τον εαυτό σου και την εικόνα σου;

7 Mins Read

Είσαι Restaurant Manager; Πρακτικές συμβουλές για τη θέση αυτή

Εγγραφή στο Newsletter

Αν δεν λάβετε αμέσως το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα.

Τέλεια...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Feraspis
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Διαχείριση Φήμης Ξενοδοχείου στην Ψηφιακή Εποχή
  • Γιατί οι υπάλληλοι μεταπηδούν αλλού τόσο εύκολα;
  • Mise en Place σε εστιατόρια & bar
  • Φεύγουν οι πελάτες, τι φταίει;
  • Η γλώσσα του σώματος στο τραπέζι
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Διαχείριση Φήμης Ξενοδοχείου στην Ψηφιακή Εποχή
  • Γιατί οι υπάλληλοι μεταπηδούν αλλού τόσο εύκολα;
  • Mise en Place σε εστιατόρια & bar
  • Φεύγουν οι πελάτες, τι φταίει;
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2025 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.