Close Menu
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook X (Twitter) LinkedIn
Facebook X (Twitter) LinkedIn
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Enipeas Ultra Premium ένας γαστρονομικός θησαυρός
Enipeas-Ultra-Premium

Enipeas Ultra Premium ένας γαστρονομικός θησαυρός

Food & Beverage MagazineBy Food & Beverage Magazine SPONSORED POST ΠΡΟΪΟΝΤΑ 3 Mins Read

Το Enipeas Ultra Premium είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο , γεννημένο στα ηλιόλουστα εδάφη της Αρχαίας Ολυμπίας. Ενσαρκώνει την κορυφή της ελληνικής δεξιοτεχνίας στο ελαιόλαδο. Οι λεπτές φρουτώδεις νότες του μπλέκονται με μια λεπτή πιπεράτη γεύση, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στον ουρανίσκο.

Σε αυτό το κομψοτέχνημα της φιάλης του enipeas evoo, ανακαλύπτεις το πράσινο χρώμα του φυσικού φρέσκου χυμού του ελαιόλαδου, πλούσιου σε οφέλη που προσδίδουν οι πολυφαινόλες.

Ένας γαστρονομικός θησαυρός από τα αρχαία εδάφη

Το Enipeas Ultra Premium Extra Virgin Olive Oil φέρει μέσα του την ουσία μιας διαχρονικής παράδοσης. Κάθε σταγόνα περικλείει την αφοσίωση, το πάθος γενεών ελαιοκαλλιεργητών και τις γνώσεις τους, που πέρασαν δια μέσου των αιώνων.

Το Enipeas Ultra Premium αποτελείται από ένα ειδικό μείγμα τοπικών ποικιλιών. Συνδυάζει την Κορωνέικη ποικιλία με την πολύτιμη ποικιλία Ολύμπια. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι αυτό της ποικιλίας Κορωνέικη για να διατηρηθεί κυρίως η φρουτώδης γεύση του ελαιολάδου.

Ένα κόσμημα στα τραπέζια των εστιατορίων και τα ράφια των delicatessen. Mια δημιουργική συνεισφορά για τις γαστρονομικές αλχημείες των σεφ αλλά και για τον καθένα που επιλέγει την ποιότητα στην καθημερινή διατροφή.

Μια Συμφωνία Γεύσεων και Οφέλη για την Υγεία

Περιχύστε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Enipeas Ultra Premium πάνω από τις γαστρονομικές σας δημιουργίες, μετατρέποντας τα καθημερινά πιάτα σε αριστουργήματα γεύσης και αρώματος. Η ευελιξία του δεν έχει όρια, ανεβάζοντας τις σαλάτες, τις μαρινάδες και τις σάλτσες σε νέα ύψη γαστρονομικής απόλαυσης.

Το ελιξήριο της φύσης

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Enipeas Ultra Premium είναι κάτι περισσότερο από ένα γαστρονομικό συστατικό. είναι ένα δώρο από τη φύση, γεμάτο με ισχυρά αντιοξειδωτικά που προάγουν την ευεξία και τη ζωτικότητα. Με κάθε σταγόνα, θρέφει κανείς το σώμα και αγκαλιάζει το φυσικό κάλλος που έχει να προσφέρει η γη της Αρχαίας Ελλάδας.

Μπορεί να σας αρέσει:  Γιατί η εκπαίδευση είναι το «κλειδί» της φιλοξενίας

Ο σχεδιασμός της φιάλης

Ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός και η γραφιστική επιμέλεια αποδίδει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον “υγρό χρυσό”.

Οι καλαίσθητες γραμμές περιβάλλουν τη φιάλη και απεικονίζουν τις οροσειρές και την αέναη ροή του ποταμού. Η αισθητική και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της ποιότητας του συμβάλλουν στην ανάδειξη ενός προϊόντος πολυτελείας .

Το πώμα του παραπέμπει σε κιονόκρανο δωρικού ρυθμού και είναι από ξύλο ελιάς. Ένα μοναδικό για τις ιδιαιτερότητες και την ομορφιά, ωστόσο και δύσκολο στην κατεργασία ξύλο. Η βαφή του γίνεται με χειρωνακτική εργασία, με χρήση αλοιφής μείγματος ελαιόλαδου και φυσικό κερί μέλισσας, με αποτέλεσμα να τονίζονται τα “νερά” του ξύλου και η μοναδικότητα του κάθε τεμαχίου. Η κατεργασία γίνεται σε συμβατικό ξυλότορνο.

Στοιχεία
Product Type Organic
Diet Vegan
Nutritional Characteristics Antioxidants Rich
Country of Origin Greece
Olive Variety Koroneiki & Ancient Olympia

Επικοινωνία με τον παραγωγό: https://enipeasevoo.com/ 

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleQR code – η χρήση του στην εστίαση
Next Article Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε.
Food & Beverage Magazine

Η ομάδα του Food & Beverage Magazine αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, εθελοντές αρθρογράφους με εξειδίκευση στον τομέα του F&B που επιθυμούν να αναρτούν άρθρα ως μέρος της ομάδας κι όχι επώνυμα. Με έμφαση στην ποιότητα των κειμένων αλλά και την προσεγμένη αισθητική, η ομάδα δημιουργεί περιεχόμενο που καλύπτει θέματα όπως οι νέες τάσεις στη γαστρονομία, οι τεχνικές εξυπηρέτησης, η βιωσιμότητα και οι επιχειρηματικές στρατηγικές για τον κλάδο. Με αφοσίωση στη συνεχή ενημέρωση και την παροχή πρακτικών συμβουλών, η ομάδα στοχεύει να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες του F&B.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

SPONSORED POST

Γιατί η εκπαίδευση είναι το «κλειδί» της φιλοξενίας

By Food & Beverage MagazinePromoted for: Hoteltraining.gr4 Mins Read
8 Mins Read

Ελληνικά επιδόρπια κρασιά που οφείλετε να δοκιμάσετε

4 Mins Read

Craft μπύρα, τι είναι και γιατί έχει τόσους θαυμαστές

6 Mins Read

Τα 10 καλύτερα τυριά στον κόσμο

5 Mins Read

Sushi (σούσι) – όλα τα βασικά που πρέπει να ξέρεις.

7 Mins Read

Wit, Weisse, και Weizen beer τι ακριβώς σημαίνουν;

5 Mins Read

HORECA 2024

2 Mins Read

Μονοποικιλιακός καφές μόδα ή φιλοσοφία;

3 Mins Read

Sherry – Όσα πρέπει να γνωρίζεις γι αυτό.

Εγγραφή στο Newsletter

Αν δεν λάβετε αμέσως το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα.

Τέλεια...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Feraspis
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Επικίνδυνα συστατικά στα ποτά – Μήπως τα περιέχει το αγαπημένο σου;
  • Συμβουλές για να γίνεις ακόμα καλύτερος σερβιτόρος.
  • Customer service Ο δεκάλογος των λαθών
  • Η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα
  • Ανάπτυξη ή απόρριψη; Πότε αξίζει να επενδύεις στους ανθρώπους σου;
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Επικίνδυνα συστατικά στα ποτά – Μήπως τα περιέχει το αγαπημένο σου;
  • Συμβουλές για να γίνεις ακόμα καλύτερος σερβιτόρος.
  • Customer service Ο δεκάλογος των λαθών
  • Η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2025 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.