Τι πιστεύουμε;

Εμείς εδώ στο Food & Beverage Blog είμαστε πιστοί της δύναμης που έχει το μοίρασμα της γνώσης. Έτσι μπορούμε να πάμε παρακάτω εξελίσσοντας αυτό που ήδη έχουμε. Δεν υπάρχει σε αυτό το site εταιρική δομή, μισθοδοσία ή κέρδη από εταιρείες. Είμαστε 100% επικεντρωμένοι στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς επικοινωνίας.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ενδιαφέρον και να το υποστηρίξουν. Όχι με χρήματα, αλλά με την παρουσία τους. Φροντίζουμε να έχει ένα ξεκούραστο στυλ, καθαρό σχεδιασμό,απλό και εύκολο στην ανάγνωση περιεχόμενο, ποιοτική πληροφορία και διαφορετική ενημέρωση.

Είμαστε μια ομάδα χωρίς ιεραρχία, Διοικητικά συμβούλια και δομές εταιρικού τύπου. Διαθέτουμε γνώση πάνω στο αντικείμενο μας και αυτό φαίνεται. Δεχόμαστε κι άλλους οι οποίοι έρχονται σε επαφή μαζί μας προκειμένου να γράφουν σε αυτό το Blog αρκεί να έχουν εμπειρία πάνω στον τομέα του Food & Beverage.

 

Our story

Ποιοι είμαστε;

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Food and Beverage Blog όπως λέει και το όνομα του, σκοπό έχει να παρέχει δωρεάν συμβουλές από επαγγελματίες σε επαγγελματίες.

Γι αυτό φέρει και την σύντομη περιγραφή Tips for Professionals
Έχει δημιουργηθεί από την ομάδα του Hellenic Hotels με σκοπό να συγκεντρώσει πρακτικές επαγγελματικές συμβουλές πάνω στον κλάδο του Food & Beverage. Το περιεχόμενο είναι χρήσιμο, μοναδικό και προέρχεται από ανθρώπους του κλάδου.

 

food-and-beverage-blog-desk
mobile-on-hand

Πού είμαστε;

Είμαστε παντού. Ο απομακρυσμένος τρόπος συνεργασίας δίνει την ευκαιρία στον καθένα να συνεισφέρει από τον τόπο που βρίσκεται. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς ελάχιστη συχνότητα γραψίματος. Εμείς κάνουμε αυτό που ένθερμα υποστηρίζουμε και δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν. 

 Χαιρόμαστε που είστε κι εσείς εδώ και διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο Food and Beverage μοναδικό περιεχόμενο με πρωτότυπη θεματολογία με σκοπό να μεγαλώσει και να γίνει ένα από τα εδραιωμένα έντυπα του χώρου.

Έχετε απορίες ή θέλετε να σας διευκρινίσουμε κάτι;

Μπορείτε να μας βρείτε στο info@fnb-pro.gr ή μεσω της φόρμας επικοινωνίας