Close Menu
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook X (Twitter) LinkedIn
Facebook X (Twitter) LinkedIn
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Η επόμενη μέρα των εστιατορίων ξεκινάει
επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα των εστιατορίων ξεκινάει

Eva MakriBy Eva Makri ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 3 Mins Read

Η επόμενη μέρα των εστιατορίων ξεκινάει. Καθώς οι περιορισμοί του coronavirus αίρονται σιγά-σιγά από την πολιτεία, πολλοί ιδιοκτήτες εστιατορίων προσπαθούν να προσδιορίσουν τι πρέπει να κάνουν για να ανοίξουν ξανά τα καταστήματά τους με ασφάλεια.

Από τη συμμόρφωση στις νέες πολιτειακές προτάσεις έως τη διασφάλιση ότι ο εξοπλισμός σας είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί ξανά, υπάρχουν πολλές απαραίτητες ενέργειες και βήματα που πρέπει να κάνει το εστιατόριό σας πριν ανοίξετε ξανά τις πόρτες του.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να βελτιώσετε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των τροφίμων σας.
Η ασφάλεια των τροφίμων είναι πιο επιτακτική τώρα από ποτέ. Τα καλά νέα είναι ότι τα εστιατόρια έχουν μερικά από τα καθαρότερα περιβάλλοντα, επειδή τηρούν ήδη τις οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Πριν ανοίξετε ξανά τις πόρτες σας όμως, σκεφτείτε το ενδεχόμενο αντικατάστασης ή απόκτησης εξοπλισμού όπως θερμόμετρα, κάδους για ειδικού τύπου υγειονομικά απορρίμματα, μάσκες προσώπου, γάντια κλπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει και απολυμάνει ολόκληρη την εγκατάσταση πριν από το άνοιγμα.

Οι μάσκες προσώπου και τα άλλα προστατευτικά εργαλεία μετατράπηκαν από κάτι που βλέπαμε μόνο σε νοσοκομεία και κατασκευαστικές ζώνες, στα πιο κορυφαία και δημοφιλή είδη στον κόσμο κι αυτό μέσα σε μια νύχτα.
Έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους γύρω μας ασφαλείς καθώς ανοίγουμε τα καταστήματα σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας από τον ΕΟΔΥ.

Θα πρέπει όπως και να χει να προμηθευτείτε και για δική σας χρήση αλλά και για τους πελάτες σας, μάσκες προσώπου, γάντια λατέξ και προϊόντα απολύμανσης αλλά και θερμόμετρα για ανθρώπινη χρήση, προστατευτικά εμπόδια και σήμανση για τήρηση της απόστασης αν σχηματίζονται ουρές στο εστιατόριο για take away.

Μπορεί να σας αρέσει:  Τι είναι η διατροφή Kosher;

Μια καλή περίπτωση είναι τα μενού μιας χρήσης ή υλικά που είναι εύκολο να καθαριστούν.
Είναι σημαντικό αν θέλετε να αποφύγετε την εξάπλωση μικροβίων με αντικείμενα συχνής επαφής, όπως τα μενού. Αν και τα τυπωμένα μενού μίας χρήσης μπορεί να είναι πιο ακριβά, πολλοί σκέφτονται τη μετάβαση σε αυτήν την επιλογή για ένα διάστημα. Μια άλλη επιλογή είναι να επενδύσετε σε ειδικών υλικών μενού που μπορούν να απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση. Υπάρχουν κάποια εστιατόρια στο εξωτερικό που υιοθέτησαν τη χρήση, μη επαναχρησιμοποιούμενων σκευών, μαχαιροπήρουνα και γυάλινα σκεύη μέχρι νεωτέρας.

Αυξήστε τις παραδόσεις φαγητού.
Η υπηρεσία παράδοσης φαγητού θα συνεχίσει να είναι μια καλή επιλογή, καθώς αλλάζει η αντίληψή μας για φαγητό. Η μετάβαση του εστιατορίου σας σε ένα μηχανισμό παράδοσης φαγητού, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των ημερήσιων πωλήσεών σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι μπορείτε να διατηρήσετε την υπόσταση σας σε λειτουργία εν μέσω μιας παρατεινόμενης κρίσης.

Δεν υπάρχουν φόρμουλες της επιτυχίας σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που υπάρχει είναι η θωράκιση της υγείας μας με κάθε μέσο, για να μπορέσουμε να προσπεράσουμε αυτή την κατάσταση χωρίς άλλες δυσάρεστες εξελίξεις.

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleH σαλάτα του Καίσαρα δημιουργήθηκε στο Μεξικό
Next Article Τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη στο TripAdvisor
Eva Makri
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • LinkedIn

H Εύα Μακρή είναι καταξιωμένο στέλεχος του Τουρισμού σε μεγάλη Ξενοδοχειακή αλυσίδα του εξωτερικού. Έχει σπουδές, International Tourism Management από το Glasgow Caledonian University. Εχει πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο της Εστίασης αλλά και μεγάλη πείρα ευρύτερα στο κομμάτι του Food & Beverage.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

3 Mins Read

Απλοί τρόποι ελέγχου αποθεμάτων σε μικρές επιχειρήσεις Bar

2 Mins Read

Τι είναι τα Standard Operating Procedures (SOP) και που χρειάζονται

4 Mins Read

Solo diners. Από ταμπού στη νέα γαστρονομική τάση

4 Mins Read

Μεγαλύτερη απόδοση του εστιατορίου χωρίς μεγαλύτερο κόστος

3 Mins Read

Τι είναι το Fine dining και τι το Casual dining

3 Mins Read

Μείωση λειτουργικού κόστους στην εστίαση

3 Mins Read

Private dining – Τι είναι;

4 Mins Read

Γιατί οι κατηγορίες ξενοδοχείων δεν είναι οι ίδιες σε όλες τις χώρες

4 Mins Read

Ελληνικό Πρωινό – Greek Breakfast

Εγγραφή στο Newsletter

Αν δεν λάβετε αμέσως το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα.

Τέλεια...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Feraspis
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
  • Ηγεσία και παρακαταθήκη, εσείς για τι θέλετε να σας θυμούνται
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2025 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.