Close Menu
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook X (Twitter) LinkedIn
Facebook X (Twitter) LinkedIn
F&B Magazine
  • ΤΜΗΜΑΤΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
    • ΜΠΑΡ
    • ΚΑΦΕ
  • ΠΡΟΩΘΗΣΗ
    • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
    • ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    • ΔΙΚΤΥΑ
    • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΒΕΛΤΙΩΣΗ
    • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    • HACCP
    • JOB DESCRIPTION
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΦΑΓΗΤΟ
    • ΚΡΑΣΙ
    • WINE PAIRING
    • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
F&B Magazine
Αρχική » Η Hoteltraining ξεκινάει προσιτά διαδικτυακά σεμινάρια για εργαζόμενους στον Τουρισμό
hoteltraining

Η Hoteltraining ξεκινάει προσιτά διαδικτυακά σεμινάρια για εργαζόμενους στον Τουρισμό

Hellenic Hotels TeamBy Hellenic Hotels Team SPONSORED POST ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2 Mins Read

Η Hoteltraining είναι μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακών σεμιναρίων που προσφέρει την ευκαιρία αποκτήσει κανείς γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες της φιλοξενίας σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Οι εισηγητές της Hoteltraining, στελέχη όλοι που σχετίζονται με την εκπαίδευση στον Τουριστικό τομέα, επιλέχθηκαν με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να προσφέρουν -πέρα από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο – εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Όλα τα σεμινάρια, μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο, μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που δίνει την ευκαιρία στον καθένα να την ολοκληρώσει ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Στην παρούσα φάση τα σεμινάρια καλύπτουν 9 τομείς αλλά έως τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεπερνούν τους 15.

Το σημείο στο οποίο πρέπει να σταθεί κανείς είναι το κόστος του κάθε σεμιναρίου το οποίο είναι 49 ευρώ για να είναι εφικτό ακόμα και στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται ο απασχολούμενος στην Τουριστική βιομηχανία και να μπορεί να το κάνει, ακολουθώντας τον ρυθμό προόδου που επιθυμεί αλλά και στις ώρες που τον διευκολύνουν.

Κάθε πιστοποιητικό-βεβαίωση παρακολούθησης που λαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια έχει έναν μοναδικό αριθμό (certification number) με τον οποίο μπορεί να διασφαλιστεί η γνησιότητα του εντύπου.

Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεται κανείς ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύει σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Η Hoteltraining, μέλος του CPD Certification Service, δίνει πιστοποίηση για τα σεμινάρια της.
Ο Παύλος Παπαδάκης είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αυτής της τολμηρής επιχειρηματικής ιδέας. Ο ίδιος με μακρά υπηρεσία στον ξενοδοχειακό χώρο, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των επιλεγμένων συνεργατών του, κατάφερε να δώσει λύση σε ένα μεγάλο “κενό” που υπάρχει στην ελληνική τουριστική βιομηχανία!

Μπορεί να σας αρέσει:  Τι είναι το "Comfort Food" - και γιατί το μπερδεύουμε λίγο στη χώρα μας

www.hoteltraining.gr 

 

Share. Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email
Previous ArticleΓιατί η πλειονότητα των επιχειρήσεων παρέχει μέτρια-κακή εξυπηρέτηση
Next Article Πως να γίνεις ο Bar Manager που όλοι θα θέλουν να προσλάβουν
Hellenic Hotels Team
  • Website
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • LinkedIn

Το Hellenic Hotels είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που συγκεντρώνει τα καλύτερα άρθρα στον τομέα του τουρισμού. Η ομάδα μας ψάχνει στο διαδίκτυο και μοιράζεται θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους αναγνώστες. Επιλέγουμε ιστορίες με αυθεντικότητα και πάθος. Πιστεύουμε στην καλή θέληση πιστεύουμε στους καλούς ανθρώπους και μοιραζόμαστε τις ιστορίες τους, προκειμένου η φωνή τους, να ταξιδέψει ακόμα παραπέρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

SPONSORED POST

Γιατί η εκπαίδευση είναι το «κλειδί» της φιλοξενίας

By Food & Beverage MagazinePromoted for: Hoteltraining.gr4 Mins Read
3 Mins Read

Mise en Place σε εστιατόρια & bar

4 Mins Read

Οι πιο σημαντικοί KPI για τον ξενοδοχειακό κλάδο

2 Mins Read

Τι είναι τα Standard Operating Procedures (SOP) και που χρειάζονται

6 Mins Read

SMART Goals – Πως να θέτεις εφικτούς στόχους;

4 Mins Read

Μεγαλύτερη απόδοση του εστιατορίου χωρίς μεγαλύτερο κόστος

9 Mins Read

Τιμολόγηση μενού για εστιατόριο

5 Mins Read

Τι είναι ένα Profit & Loss Statement για το εστιατόριο ή το bar

4 Mins Read

Πώς θα μετρήσουμε την παραγωγικότητα του εστιατορίου μας

Εγγραφή στο Newsletter

Αν δεν λάβετε αμέσως το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα.

Τέλεια...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Feraspis
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
  • Ηγεσία και παρακαταθήκη, εσείς για τι θέλετε να σας θυμούνται
ABOUT

Το blog αυτό απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage. Περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο που αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία των συντελεστών. Παρόλο που δεν απαγορεύουμε την αναδημοσίευση, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο για να έχετε την άδεια χρήσης των περιεχομένων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • Fish and Chips please! Οι Βρετανοί τουρίστες απαιτούν Αγγλική κουζίνα.
  • Είναι ώρα να κάνεις το personal rebranding σου
  • Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ένας μάνατζερ/ιδιοκτήτης στους πελάτες;
  • Η ομαδική εργασία χτίζεται δεν γεννιέται
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
F&B Magazine
Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • Γράψε στο Blog
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
© 2020 - 2025 Creative Ideas 💡 by Facenet PRO.

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.