Το Food and Beverage μεγαλώνει για να γίνει
ένα εδραιωμένο έντυπο του χώρου.

WHY US?

Μεγαλώνουμε μαζί σας

Κάνουμε ένθερμα αυτό που υποστηρίζουμε. Την διασπορά της γνώσης από επαγγελματίες προς επαγγελματίες. Αυτό μας φέρενει όλο και περισσότερο κοντά στον στόχο μας, να γίνουμε ένας σημαντικός πυλώνας ενημέρωσης και επιμόρφωσης στον επισιτιστικό χώρο.

about-us-01
Πώς θα πετύχεις φέτος τους στόχους σου

Our project

Μεγαλώνουμε

απολογισμοσ

Πέρασαν τρία χρόνια που μεγαλώνουμε μαζί, όπου μοιραστήκαμε αναμνήσεις, δώσαμε βήμα σε αρθρογράφους να επικοινωνήσουν και γνωρίσαμε διαφορετικούς ανθρώπους στον χώρο του Food and Beverage με υπέροχες ιδέες.

Marketing

Συνδεθήκαμε με ανθρώπους από όλο τον τομέα του τουρισμού και είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τα προϊόντα τους και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αποβλέπουμε σε μια ανάπτυξη που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει, προσπαθώντας να κρατήσουμε τη δωρεάν μορφή του εντύπου. Δωρεάν γνώση, δωρεάν προβολές επιχειρήσεων, δωρεάν δελτία τύπου.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις που βρίσκουν απαντήσεις

Ναι! Εφόσον μας στείλεις ένα δείγμα γραφής το οποίο θα περιλαμβάνει σχετική θεματολογία

Μάθε περισσότερα

Ναι φυσικά, και δεν χρεώνουμε τίποτα γι αυτό. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να επιλέξουμε τι θα διαφημίζεται και για πόσο.

Ναι αλλά το προϊόν ή υπηρεσία θα πρέπει να έχει συνάφεια με το περιεχόμενο του μέσου και θα αναγράφει με διαφάνεια στο πάνω μέρος του άρθρου οτι αφορά χορηγούμενη δημοσίευση.

Κάνουμε ήδη τέτοιες συνεργασίες και πάνε πολύ καλά. Μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί μας να το συζητήσουμε.